BERSYUKUR

Assalamualaikummmm~hye korang semua…so, hari ni kan hari sabtu, apa activity korang semua????ce citeeee…hiihihihi

So, aktiviti aku ari ni…BERJOGGINGG..tp bukan jogging atas katil yee…jogging kt titiwangsa…dulu, aku punye angan2 mmg nak consistent laaa jongging ni…tp HAMPEHHH….ahhahahhaha88…so, disebabkann, hari ni x masuk opis n banyak masa, so kol 7.30 dah g jogging…perghh…memang fresh laaa + sejuk2…hhehehehheh

So, after balik jogginggg, pe lg..rehat kan badan jpp..trus berbloggingg…best gile kt ttwgsa td…sempat lagi join group 1 malaysia wt senamrobikkk…ahahhahah99…+ lagu2 yg melayan kannn….hahhahahh…okelahhh thats all…

So,nk dengar cite x???kalau tak nak dengar pown tak pe…coz, aku tetap akan bercerita…poyoss plakk…hahahahhaha88..whateverr~
Actually semalam, kena sound dengan mak ai….adehhh..menusukk kalbu..mana tak nyee..ter”merungutt “plakk depan mak..adehhh~nasib badann..tp btol jugak cakap mak aku, kita ni hidup memang harus bersyukur dengan apa yang ada kan???...btol tak???pendek kata, kena redha…btol2…

Tapi besalahhh, kita manusia ni memang selalu lupa + alpha….pernah tak korang terpikir nak capai macam-macam benda dalam masa yg singkatt…MESTI pernah kan…so, camtulahh jugakk aku…bak kata orang melayu…GELOJOHH…ahhahahhahah….so, mulai sekarang ni..kena set dalam mind…apa nak jadi, jadilahh…yang pentingg kita semua BERSYUKUR…alhamdulillahh….

*****PAAPPPPPPPP***

(alamakkk apa plakk yang jatuh dalam biilik aku ni)….adehhhh~

Rupa-rupanya fail opiss jatuhh..baru aku teringat semalam bawak balik fail nak ciapkan keje…adehh~mmg lupe 100% ar kalau dh balik umahh…so, pe lagi..bubye semua..jumpa di laen entri..hiihi..

so, CONCLUSION untuk entri kali ni….BERSYUKUR DENGAN APA  YANG ADA n DENGAN APA YG DITENTUKAN…MUNGKIN  SEMUA ITU ADE HIKMAH YANG TERSEMBUNYI>> MENSYUKURI APA YANG KITA PUNYA WALAUPUN HANYA SEDIKIT AKAN LEBIH BAIK DARIPADA BERLIMPAH TAPI TIDAK BERSYUKUR~mudah-mudahan ALLAH menjadikan kita semua sebagai insane yang pandai mensyukuri nikmatNYA….amen =)







  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments:

Post a Comment