intern

Salammmm~hye semua..


Buat ape cuti hari wesak ni…aku macam biasa laahhh…dok rumah, rehat puas2…hahahah99…

almaklumlahhh..jd auditor memang penat gile…so, arini activity aku, dok rumah, fesbuking, bloging n tido..hahahahhahahh…bestnyee…aku cuba rehatt tanpa memikirkan keje..wouuu..memang heaven…suke suki



Pejam celik, pejam celik..tak sangka, dah nak hbs intern..huhu77..sedeynye nak tinggkakan kawan2 yang baru aku kenall…jeng33…masa untuk upload photoosss…hehehhe..



ahahahah~ni laaa gambar  tuan punye blogg..ngeh444...

so, macam biasa lahhh, kitaorg ni abes keje kalau boring pegi klcc..almaklumlah dekat je opis dari klcc...heheheh



next photoooo~



                                                 Yang tepi sekali ni nm empunye badan hafriz (uitm)...next izyan 
(usim)n last tu aku ...heehheh







Yang ni plak…yg pkai shawl tu nana..yg cun melecun n voke gitu..hehehhe88..next zanaaa yg ..pendiam n last farah…tp org pggl die syerr..yg sentiasa ceria dalam ape jua keadaan..ehheheh



Alamakkkkkk~tertinggal plakk..diorg ni sume budak UM…ehehehhe





So, nil ah diantara trainee kt KHR..actually sume 12 orang..yg ni separuh je…coz ari2 ktorg blek lambat…sume dah blek awl..pe lg, yg blek lmbt nil ah lepak kt klcc..hehehehhe




Wouuu~pasangan bahagia…hahahhah




Ceh333







Taraaaaaa~






Sweet sourrr…hehehe888






Yang ni plak, kawan aku dr skolah menegah lagi…hahhheheh88…


*******



So, ckup je 31 may ni..tamatlah riwayat ktorg sebagai seorg budak trainee…..tp aku lmbt ckit 
laaaa…aku msuk lmbtt..so, bln 6 bru hbsss…waaaaaaaaaaaaaaaaaaa





Persahabatan sering menyuguhkan beberapa cobaan, tetapi
persahabatan sejati bisa mengatasi cobaan itu bahkan
bertumbuh bersama karenanya…



Proses dari teman menjadi sahabat membutuhkan usaha
pemeliharaan dari kesetiaan, tetapi bukan pada saat kita
memerlukan bantuan barulah kita memiliki motivasi
mencari perhatian, pertolongan dan pernyataaan kasih
dari orang lain, tetapi justru ia beriinisiatif memberikan
dan mewujudkan apa yang diperlukan oleh sahabatnya.



Kerinduannya adalah menjadi bagian dari kehidupan sahabatnya,
karena tidak ada persahabatan yang diawali dengan sikap egoistis.
Semua orang pasti memerlukankan sahabat sejati,
namun tidak semua orang berhasil mendapatkannya.
Banyak pula orang yang telah menikmati indahnya persahabatan, namun
ada juga yang begitu hancur karena dikhianati sahabatnya.




******

Selama ini
Kumencri-cari
Teman yang sejati
Buat menemani
Perjuangan suci

Bersyukur kini
PadaMu Illahi
Teman yang dicari
Selama ini
Telah kutemui

Dengannya di sisi
Perjuangan ini
Senang diharungi
Bertambah murni
Kasih Illahi
KepadaMu Allah
Kupanjatkan doa
Agar berkekalan
Kasih sayang kita

Kepadamu teman
Ku pohon sokongan
Pengorbanan dan pengertian
Telah kuungkapkan
Segala-galanya...

KepadaMu Allah
Kupohon restu
Agar kita kekal bersatu
Kepadamu teman
Teruskan perjuangan
Pengorbanan dan kesetiaan
Telah kuungkapkan
Segala-galanya
Itulah tandanya
Kejujuran kita.....


 bye semua~





  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

touching

Assalamualaikummm…

hye semua….

so, korang semua dah tido ker????mmmm~alamak rupanya dah pukul 2.00pg…adehhhh~mati lah aku kalau esok tak jagaaa…..tpppp~aku kena ciapkan keje jugakkk…kadang-kadang stress jugak kann…almaklum lah mana ada kerja yang tak stress….


Hari ni aku tak tau kenapa..rase cam nangis je..tp..tak boleh444…aku harus kuattt..ehheheh
Tp kadang-kadang  tangisan meringankan kesedihan….ahhahhahha…ape lah aku niii...sikit2 nak touchinggg….macam budak-budakkk....hati ni lembut + sensitive sangattt…haahhahah999..ohhh tidakkk~~~katakan tidak pada hati yang sensitifff!!!!heheheheh


tak pown ni mesti keje banyakk..tu yang stress kann???btollll tak??


Tiba-tiba aku rindu suasana blaja, n bersama kawan-kawan….jap2..sebelum tu thank to adilahhh..coz sebab gambar ni aku tergelakkk..hehehhehe 





and tidak lupe jugak kt kawan yang betol memahami akuuu..Nor mieraaa….




Cantik tak die…heeh888..die nak kahwen dahhh..hahahhahah…
eh222...silap gambar rupenyeee..ni bukan NOr Miera lahh...hahahahahh~gambar sape ntahhh...aku curi je dalam tenet ni...hahahhaha9999....


last but not least........


 tiba2 aku rase touching plak bile baca mesej kwan aku lg sorang ni..semestinye farah syahirah..nama glomour die syer…die slalu bagi nasihat berbentuk ilmiah skit..aku suke777…heheh888

taraaaa....ni ar gambar die...comel kannn!!!




..thank korang semua…terharuuu…**blushing**

and tidak lupe jugakkk kt diorang ni..thank coz banyak tolong aku...




                                                       ~   my bestieee foreverrrr~





  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS